Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Сузбиена организирана криминална група од Грчец – недозволена трговија со дрога и убиства

  Бирото за јавна безбедност при Министерството за внатрешни работи и АНБ, под раководство на Основното јавно обвинителство за организиран…

Повеќе