Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: Резидентен паркинг до 40 возила добиваат станарите во Буњаковец

  Граѓаните кои живеат во Буњаковец близу автобуската постојка КИМ добиваат нов и уреден резидентен паркинг со капацитет до 40…

Повеќе