Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Град Скопје се подготвува за престижната титула за град на млади

  Град Скопје на иницијатива на Националниот младински совет на Македонија – НМСМ и бројни младински организации отпочна со подготовка…

Повеќе