Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Општина Крива Паланка е избрана за Град на културата за 2024 година

  Општина Крива Паланка ќе биде организатор на манифестацијата „Град на културата“ во 2024 година, одлучи комисијата по распишаниот конкурс на Министерството за…

Повеќе