Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Министерот Демири посети две пациентки кои примија Трикафта

  Министерот за здравство д-р Илир Демири денеска посети две пациентки со цистична фиброза кои во примија лекот Трикафта на…

Повеќе