Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Да се поништи конзерваторското решение за зградата кај „Воена болница“

  Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, за изградбата на висококатницата до „Воена болница“ во Скопје, информираше дека го добила Извештајот…

Повеќе