Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Марија и Василиј родени со 900 и 940 грама си заминаа дома

  Продолжуваат среќните приказни од нашето одделение за интензивна нега и терапија на новородени деца, објавија од Гинекологија и акушерство…

Повеќе