Categories: Алтернатива, Настани

Во КИЦ Софија промоција на романот „Боксерот од Ново маало“ од Владимир Плавевски

  Во Културно-информативниот центар на РС Македонија во Софија се одржa промоција на романот „Боксерот од Ново маало“ од Владимир…

Повеќе