Categories: Алтернатива, Настани

Изложба „Калиопе Австрија и Северна Македонија“ – Жените во општеството, културата и науката

  Во „Чифте амам“ вечер (12 март) во 19:00 часот ќе биде отворена изложбата „Калиопе Австрија и Северна Македонија“ –…

Повеќе