Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Децата со примени три дози ДиТеПер во изминатите 6 месеци може да посетуваат градинка

  Претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Александар Петличковски и претседателката на Националниот комитет за имунизација проф. д-р Александра…

Повеќе