Categories: Алтернатива, Настани

Награда „Витез на редот Ѕвезда на Италија“ за Дита Старова-Ќерими

  Директорката на Националната галерија, Дита Старова-Ќерими, е наградена со признанието „Витез на редот Ѕвезда на Италија“. Ова високо одликување вчера…

Повеќе