Categories: Алтернатива, Настани

Започнува програмата на манифестацијата „Крива Паланка – град на културата“

  Општина Крива Паланка за првпат годинава ја организира манифестацијата „Сусурига 2024“, што ќе се одржи на 16 март (сабота)…

Повеќе