Categories: Алтернатива, Настани, Спорт

Наставници од Карпош со учество во проект поддржан од Стејт Департментот

  Претставници од Универзитетот „Тринити“ од Сан Антонио (САД), минатата недела го посетија основното училиште „Петар Поп Арсов“, по повод…

Повеќе