Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Светска премиера на филмот „Ефтеркланг: Македониум бенд“ на фестивалот „CPH:DOX“

  Младинскиот културен центар (МКЦ) ја најави светската премиера на филмот „Ефтеркланг: Македониум бенд“, во режија на Андреас Јонсен, на…

Повеќе