Categories: Вести, Македонија

Герасимовски и Корен разменија искуства за енергетиката, децентрализацијата и европските фондови

  Делегацијата на Копривничко крижевачка жупанија  денеска во посета на Општина Центар, со цел да се продлабочи меѓусебната соработка. Жупанот…

Повеќе