Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бојмацалиев: Вложивме три милиони евра во специјални возила за надзор на границите

  Денеска дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев ја посети Полициската станица Граничен Премин Табановце, каде што оствари…

Повеќе