Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЗНАМ ги утврди носителите на листите во сите 6 ИЕ за Парламентарни избори

  Политичката патија Движење ЗНАМ-За наша Македонија, на денешната прес конференција информира дека вчера со акламација на седницата на Извршниот,…

Повеќе