Categories: Алтернатива, Настани

Македонски автори учествуваат во првото одбележување на Денот на европските автори

  Македонските автори Билјана С. Црвенковска, Стефан Марковски, Санде Стојчевски и Марина Мијаковска учествуваат во првото одбележување на Денот на…

Повеќе