Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Утре посебен сообраќаен режим поради симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023“

  Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради симулациска вежба во итна ситуација–земјотрес насловена како „Хуманитарен одговор 2023“,…

Read More
Categories: Uncategorized

Нов сообраќаен режим околу ТЦ Буњаковец и подигнати пешачки платоа во близина на основите училишта и градинките во Општина Центар

  Од денес Општина Центар започнува со имплементирање на новите сообраќајни решенија на повеќе локации во општината. Во тек е…

Read More