Вести Македонија Став Ударни вести

ССМ: Работниците мора да се центарот на интерес на сите владини политики

  Одбележувајќи го 7.октомври Светскиот ден за пристојна работа, Сојузот на синдикатите на Македонија истакнува дека последиците од пандемијата со Ковид- 19 недвосмислено покажаа дека работниците и граѓаните треба и мора да се центарот на интерес и грижа на сите владини политики. ССМ сите свои капацитети ги насочува во правец на преземање на активности и […]