Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МТСП: Унапредувањето на човековите права е еден од клучните приоритети на оваа Влада

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска одржа средба со Нилс Мужниекс, комесар за човекови права на Советот на…

Повеќе