Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Бигорскиот манастир слави 1.000 години од основањето (ВИДЕО)

  Во недела, на 18 октомври, ќе биде одржана главната и централна прослава на великиот јубилеј, 1.000 години од основањето…

Повеќе