Алтернатива Настани

Наскоро 30 нови продолженија на детскиот серијал „ДАЈТЕ МУЗИКА”

  Во студиото 2 на националниот сервис МРТВ, во текот на месеците август и септември се одвиваше мисијата навидум невозможна: снимање на нови 30 продолженија од детското музичко-забавно шоу “Дајте музика”.     Многу македонска музика, сопствен бенд, битка за тронот „главен во маалото“, детски кавги, помирувања и други разни згоди и незгоди на добро […]