Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

АЛКАЛОИД со со раст на добивката за 22%, инвестиции од 5,6 милиони евра за јануари-март

  АЛКАЛОИД со раст на консолидираните продажби од 20%, инвестиции од 5,6 милиони евра и со 47 нови вработувања во…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

“АЛКАЛОИД” со 175 нови вработувања, двојно зголемени инвестиции во износ од над 1,1 милијарди денари

    „Алкалоид“ со 175 нови вработувања, со двојно зголемени инвестиции во износ од над 1,1 милијарди денари и со…

Read More