Вести Македонија Ударни вести

Општина Кисела Вода: Предадени 391 стари нееколошки печки

  Жителите на општината Кисела Вода што аплицираа за субвенции за набавка на клима инвертери, викендов ги предаваа своите стари печки на дрва или на нафта во дворот на средното училиште „Васил Антевски- Дрен“.     Во акцијата во Кисела Вода беа предадени 391 печка.     Изминатите викенди, вакви акции за предавање на старите […]