Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Шахпаска и „СОС ВИТА“: Решенија и поддршка на лицата со попреченост

  Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска денеска се сретна со претставници на Здружението на лица со посебни…

Повеќе