Categories: Вести, Македонија, Спорт

За Ардијан освојувач на бронзен медал на ЕП во бокс за младинци, 100.000 денари од Град Скопје

  Младиот Ардијан Аземи, освојувач на бронзен медал на Европското првенство во бокс за младинци, кое пред две недели се…

Повеќе