Вести Изјави Македонија Статуси Ударни вести

Пановски: Неразумно трошење на антибиотици во амбуланското лекување на ковид

  “По млаката или никаква реакција на надлежните и одговорни за здравјето на граѓаните, како и за парите на граѓаните, било лични или преку ФЗО (МЗ, ЛКМ, ФКМ,МЛД, МАЛМЕД, ФЗОМ и други), а по моите реакции за неразумно трошење на антибиотици во амбуланското лекување на ковид, решив повторно да се обратам тука, покрај предавањата до […]