Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

22 години подоцна: Атентатот врз Глигоров се уште е отворен случај

Денес, на 03.октомври, се навршуваат 22 години од атентатот врз првиот претседател на Република Македонија, Киро Глигоров. Тој го преживеа…

Повеќе