Алтернатива Настани

Bob Marley Day – One Love | 13 Мај Градски Парк

HAPPY BOB MARLEY DAY ! Поминаа многу години позади нас, оваа е 15-та година.Од 2003-та, кога беше одржан за првпат, овој настан расте и со својата големина и со својата важност, собирајќи секоја година неколку илјади посетители, вклучувајќи голем број музичари и диџеи кои преку нивната уметност ја пренесуваат универзалната порака на мирот. Доближувајќи ја […]