Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Бруно Делбонел добитник на „Златна камера 300 за животен опус“ на „Браќа Манаки“

Францускиот кинематографер Бруно Делбонел е добитникот на наградата „Златна камера 300 за животен опус“ на јубилејното 45. издание на Меѓународниот…

Повеќе