Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Изградба на подземна инфраструктура на новиот булевар Хрватска

Град Скопје продолжува со реализација на првата фаза на големиот проект за изградба на подземната инфраструктура на новиот булевар Хрватска, која…

Повеќе