Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Отстранета дива депонија на паркингот на градските гробишта „Бутел“

Екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје денеска реализираа активности за отстранување обемна дива депонија лоцирана на паркингот на градските гробишта „Бутел“,…

Повеќе