Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Амбасадорот Марковски во Албанија е повикан на консултации

Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ја информира јавноста дека согласно Законот за надворешни работи македонскиот амбасадор во…

Повеќе