Categories: Алтернатива, Настани

„Демони“ од Достоевски, во режија на Дејан Пројковски прогласена за најдобра претстава на сезоната во Националниот театар во Дебрецен

Претставата „Демони“ од Фјодор Достоевски, во режија на Дејан Пројковски беше прогласена за најдобра претстава на сезоната откако беше претставена…

Повеќе