Categories: Алтернатива, Македонија, Настани, Спорт

Манифестација ,,Денови за спорт на младите во општина Илинден “

На спортските терени во општина Илинден изминатите два дена се одржа спортската манифестација ,,Денови за спорт на младите во општина…

Повеќе