Categories: Вести, Изјави, Ударни вести

Ковачевски: СДСМ е потребна во Собранието за да продолжат реформските и прогресивните политики

„Ние подаваме рака за обединување на сите граѓани, на сите членови на партијата со цел да СДСМ биде во парламентот…

Повеќе