Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

55 години од основањето на Министерството за надворешни работи

Со засадување дрвце пред зградата на МНР и посета на Меморијалниот центар во Пелинце членовите на Дипломатскиот клуб го одбележа…

Повеќе