Categories: Вести, Македонија

Викендов отстранети 60 кубни метри кабаст, градинарски и мешан комунален отпад

Во текот на изминатите два месеца, ЈП Комунална хигиена-Скопје се соочува со зачестена појава на  непрописно исфрлање отпад на јавни…

Повеќе