Categories: Вести, Македонија

Герасимовски: Видео снимките од граѓаните го покажуваат дивеењето во Капиштец

Општина Центар откако неколкупати досега алармираше за дивеењето на делови во општината денеска до јавноста испраќа видео снимки со цел…

Повеќе