Categories: Вести, Македонија

Герасимовски: Граѓаните да не си ги трошат парите на диви инвестиции

Инспекциските служи на Општина Центар денеска отстранија застаклен објект на државно земјиште кој не поседува одобрение за поставување времени објекти согласно…

Повеќе