Categories: Вести, Македонија, Спорт

ШК Алкалоид: Габриела Коскоска и Тони Лазов станаа државни шампиони на Македонија во шах

Женскиот интернационален мајстор Габриела Коскоска по неколкугодишна пауза им се врати на настапите во поединечна конкуренција, откако минативе неколку години…

Повеќе