Categories: Алтернатива, Настани

Изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Музејот на современата уметност – Скопје ве поканува на интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана…

Повеќе