Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Јанкоски од НБРМ: Работиме на нова регулатива за јакнење на киберотпорноста

Народната банка постојано работи на унапредување на регулативата за осигурување на дигиталната отпорност во финансискиот сектор. Започнати се активности за…

Повеќе