Categories: Алтернатива, Настани

Да го прославиме роденденот на великанот Горан Стефановски

  Утре, 27 април Општина Центар организира прослава по повод роденденот на легендарниот македонски писател, режисер и драматург Горан Стефановски.…

Повеќе