Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Димитриеска-Кочоска нова министерка за финансии

Во Министерството за финансии утрово беше извршено примопредавање на функцијата министер за финансии. Новата министерка Гордана Димитриеска-Кочоска ја презеде функцијата…

Повеќе