Хороскоп

Неделен хороскоп: 25.09 – 01.10.2017

  Овен Благодарејќи на добрата вештина на преговорање и прилагодување успевате да се вклопите во различни службени договори. Имате добро претчувство кога треба да покренете поголема акција и на основа на својата интуиција донесувате исправна одлука. Во договор со соработниците на лесен начин можете да ги остварите своите интереси. Проширете ги своите професионални интереси во […]

Хороскоп

Неделен хороскоп 12.09 – 18.09.2016

Овен Проблемите со финансиите ќе продолжат и оваа недела. Најдобро е да се консултирате со некој стручен за таа област и да не преземате ризици. Не се плашете гласно и јасно да си го искажете ставот на работното место. На љубовен план, очекувајте некоја неочекувана покана за настан на кој ќе треба да присуствувате. Бик […]