Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МНР го осуди сајбер нападот извршен врз албанската Влада од страна на Иран

  Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија најостро го осудува сајбер-нападот од 15 јули 2022 година извршен против…

Повеќе