Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Прва меѓународна конференција за Цефиксим во Истанбул, поддржана од „Алкалоид“

  Како континуиран и доследен поддржувач на стручни и научни настани кои имаат висок импакт врз целокупниот развој на фармацијата…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МНР: По експлозијата во Истанбул не се пријавени наши државјани кои побарале помош

  Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија со крајно загриженост ја следи ситуацијата по последната трагична експлозија во…

Повеќе