Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

52.Мајски оперски вечери „ТРУБАДУР“ – Џузепе Верди

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА 52 МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ, со премиерата Џузепе Верди„ТРУБАДУР“, на 9.5.2024, 20:00 часот, Национална опера и балет Диригент: …

Повеќе